SuSaulium
Sveika Gyvensena
Sveika Gyvensena
Asmeninis treneris
SKAIČIAI
Atsiliepimai
SelfBranding
Kursai
Antsvoris
Uždari mokymai įmonėms
Media
VIDEO
Mintys
Receptai
mankštos
Naujienos
Stresas
Maistas
Naudinga
Dieta
Rekomenduoju
Kontaktai
Kūno masės indeksas KMI
Be Glitimo
Linai
Duona
Grikių duona
Daiginti kviečiai
Košės
Daiginimo lentelė
Žalieji kokteiliai
Moliūgai RAW
Žieminis kokteilis
Melioninis kokteilis
RAW košelė
Bananinis desertas
CitrusBananas
Naminis šokoladas
Ryžių paplotėliai
Daiginimo lentelė
Įvairių sėklų mirkymo ir daiginimo laikas: 

• Miežiai: Mirkyti 8-14 valandų, sudygsta per 1,25-1,5 dienų.
• Grikių: Mirkyti 15-20 minučių, sudygsta per 1-1,5 dienų. Nekepinti grikiai yra baltos / žalios iki šviesiai rudos spalvos, kepintis grikiai yra vidutiniškai rudos spalvos ir jie nesudygs. Nereikia mirkyti ilgiau kaip 20 minučių, nes suges. Tikrinti drėgmę, skalauti arba pakeisti medžiagą kas 12 valandų. Geras daigas, švelnaus skonio. Daigai daug greičiau sudygsta šiltam ore.
• Kukurūzai: Mirkyti 8-14 valandų, sudygsta per 2 + dienas.
• Soros: Mirkyti 8-14 valandų, sudygsta per 1-1,5 dienų.
• Avižos: Mirkyti 8-14 valandų, sudygsta per 1,25-1,5 dienos. 
• Rugiai: Mirkyti 8-14 valandų, sudygsta per 1-1,5 dienos. Rugiai nuimti neprinokę arba tvarkomi netinkamai, gali turėti stiprų, nemalonų kvapą. Jei yra pelėsis, išmesti (pelėsių išplauti neįmanoma).
• Kviečiai, įskaitant speltą: Mirkyti 18-24 valandos, sudygsta per 1-1,5 dienų.

Kitos sėklos

• Migdolai: Mirkyti 10-14 valandų, sudygsta per 1 dieną.
• Vaistinė ožragė: Mirkyti 8-14 valandų, sudygsta per 18 val. ar daugiau.
• Garstyčių: Mirkyti 6-14 valandų, sudygsta per 1 + dienų.
• Ridikas: Mirkyti 8-14 valandų, sudygsta per 1 + dienų.
• Sezamo: Mirkyti 8-14 valandų, sudygsta per 1-1,5 dienų.
• Saulėgrąžų: Mirkyti 8-14 valandų, sudygsta per 18 val.
 
 



RECEPTAI

Jei patiko, paspauskite Patinka :-) ačiū!